A Stettin Hungária Kft megkezdte a kivitelezési munkák előkészítését

A 2011. február 10-én megtörtént munkaterület átadását követően a generálkivitelező Stettin
Hungária Kft megkezdte a kivitelezési munkák előkészítését. Ennek első lépéseként a felvonulási terület kialakítása és a Tűztorony alap megerősítéséhez szükséges gépek berendezések telepítése folyik. A munkálatok a daruzás és a nagyméretű teherautók mozgása miatt időszakosan akadályozhatják az Előkapu és a Várkerület forgalmát.
Várhatóan február 21-én megkezdődik a Tűztorony alaptestének megerősítése. Ez sajnos jelentős hanghatással jár, hiszen speciális géppel, nagy igénybevétellel járó furatok készülnek 8-9 m mélységig. A furatokba nagy nyomással injektálják be a talajszilárdításhoz szükséges híg cementes anyagot. A talajszilárdítási munkák előreláthatólag március végéig tartanak.
A munkálatok időtartama alatt kérjük szíves türelmüket és megértésüket. A szűk határidő miatt a kivitelező tájékoztatása szerint szombaton és esetenként vasárnap is számítani lehet munkavégzésre.
[picasa width=”500″ height=”500″ autoplay=”0″ showcaption=”1″]https://picasaweb.google.com/photopocza/20110217TuztoronyFelujitas[/picasa]

Comments are closed.