Folytatódnak a munkálatok a gyermekintézményekben

Folytatódnak a munkálatok a gyermekintézményekben

A TOP-6.5.1-15-SP1-2016-00002 számú projekt keretében több gyermekintézmény megújul Sopronban.

Jelenleg a következő fázisban tartanak a munkálatok:


Gyermek és Ifjúsági Központ

Megtörtént a radiátorok cseréje, a nagy terem nyílászáróit kicserélte a Kivitelező. Jelenleg a főbejárat tervek szerinti kialakítását végzik, melyet követően megkezdik a homlokzati hőszigetelést. A Kivitelező az Intézménnyel egyeztetve a programok megtartásának lehetőségét biztosítva szervezi a munkákat.






Lackner Kristóf Általános Iskola

Megtörtént a radiátorok cseréje, illetve megkezdték a nyílászárók cseréjét. Halad a lábazat szigetelése, melyet a homlokzati hőszigetelés követ majd. Elkezdődtek a tetőn is a munkálatok a bádogozás bontásával és az attikafal megemelésével. A Kivitelező az Intézménnyel folyamatosan egyeztetve végzi a munkákat, az intézmény működő oktatási jellegére való tekintettel fokozott biztonsági intézkedések mellett.



Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola

Elkészültek az összekötő folyosó nyílászárói, továbbá a Kivitelező megkezdte a lábazat és a homlokzat szigetelését a patak felőli homlokzatokon. A Kivitelező az Intézménnyel folyamatosan egyeztetve végzi a munkákat, az intézmény működő oktatási jellegére való tekintettel fokozott biztonsági intézkedések mellett.